SARIYER HAZIRLIKLAR VE KAMP PROGRAMI
Sarıyer’imiz yeni Teknik Direktörü Ekrem Al nezaretinde çalışmalarına günde çift antrenman ile devam ediyor.


Sarıyer’imiz yeni Teknik Direktörü Ekrem Al nezaretinde çalışmalarına günde çift antrenman ile devam ediyor. İlk çalışmasını sabah 09:00’da salonda yapan ekibimiz 2. çalışmasını ise saat 16:00’da yine salonda yapacak. Yapılacak olan şehir dışı kamp öncesi çalışmaların tamamının günde çift antrenman olarak yapılması planlanıyor.
AYRILAN OYUNCU SAYISI 3’E ÇIKTI
Devre arası yapılacak transferler öncesi kadroda yer açmak isteyen Sarıyer’imiz de geçtiğimiz günlerde Murat Gürbüzerol ve Hikmet Balioğlu ile de yollar ayrıldı. Yaser ve bu iki oyuncu ile birlikte sayı 3’e çıktı.
TRANSFER HAKKINDA
Aldığımız duyumlarda T.D Ekrem Al’ın Trabzonspor A takımından kadroya giremeyen genç isimlerden de takviye yapmaya çalışacağı şu ana kadar beklentinin uzağında kalan Barış Memiş, İsmail Ayaz ve Kubilay Akyüz’ün ise eski hocalarının gelmesi ile birlikte form grafiklerinde yükselme bekleniyor. Hatırlayacağınız gibi Barış 1461 Trabzonspor forması giyerken karadeniz ekibinin başında Ekrem Al vardı. İsmail ve Kubilay’ın da geçen sene Eyüpspor forması altında göstermiş olduğu başarılı form grafiğinin arkasında T.D Ekrem Al vardı.
KAMP PROGRAMI
Sarıyer’imiz de devre arası yapılacak olan kamp programı netlik kazandı. 2 Ocak 2020 Perşembe günü hava yolu ile Antalya ya uçacak olan ekibimiz yaklaşık 1 hafta Antalya da kalacak. Bu süre zarfı içine 3 hazırlık karşılaşması yapılması planlanıyor.
Sitemizin sağ üst kısmında bulunan ankete katılmayı unutmayınız…