SARIYER BİLDİĞİNİZ GİBİ SARIYER 3-0 ADANA 01 FK
Sarıyer’imiz bugün Lig’de play-off hesapları yapan Adana 01 FK’yı ilk yarıda Hakan Yavuz, ikinci yarıda Kemal Rüzgar ve Sertaç Çam’ın golleri ile 3-0 yenerek Altınordunun puan kaybettiği haftada 2. İle olan puan farkını 6’ya çıkardı ve liderliğini sürdürdü.
Dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmanın başından sonuna kadar oyun kontrolünü elinde bulunduran Sarıyer’imiz ilk yarının 26. dakikasında Hakan Yavuz ile 1-0 öne geçti.
Golden sonra da rakip kalede baskıyı sürdüren Sarıyer’imiz de skoru arttırma çabalarında sonuç çıkmadı ve ilk 45 dakika Sarıyer 1-0 Adana 01 FK olarak sonuçlandı.
2. Yarıyada iyi başlayan ekibimiz rakibin ataklarında gole izin vermezken skoru arttırma adına yaptığı ataklarda 68. Dakikada kazanılan penaltı da Kemal Rüzgar ile farkı 2’ye çıkardı.
Golden sonra da farkı arttırma adına yapılan ataklarda 86. dakikada golü bulan ve farkı 3’e çıkaran isim Sertaç Çam oldu.
Geriye kalan dakiklara +5 uzatma eklensede skor değişmedi ve sahadan 3-0 galip ayrılan taraf olduk.
Altınordu İskenderun karşısında mağlup olunca puan farkı 6’ya çıktı.
Bugün takımlarını yanlız bırakmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.
Haftaya deplasmanda Altınordu ile İzmir’de karşılaşacağız.