SARIYER 4-0 HATAYSPOR


SARIYER 4-0 HATAYSPOR
Bugün Yusuf Ziya Öniş Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, ligden düşmesi kesinleşen Hatayspor’u konuk eden Sarıyer’imiz, sahadan farklı bir galibiyetle ayrıldı: 4-0.
Karşılaşmaya istekli başlayan ekibimiz, ilk yarıda oyunun kontrolünü eline aldı. Dakikalar 28’i gösterdiğinde Camara’nın golüyle öne geçen Sarıyer’imiz, ilk devreyi 1-0 üstünlükle tamamladı.
İkinci yarıya baskılı başlayan temsilcimiz, bu üstün oyununu skora da yansıttı. 53. dakikada Poko’nun kaydettiği golle farkı ikiye çıkaran Sarıyer’imiz, rakibine adeta nefes aldırmadı. Oyunun tamamen kontrolünü elinde tutan ekibimizde 69. dakikada E. Eze sahneye çıkarak skoru 3-0 yaptı. Mücadelenin son bölümünde oyuna dahil olan Aytaç Kara ise 83. dakikada attığı golle maçın skorunu belirledi: 4-0.
Bu sonuçla birlikte Sarıyer’imiz, haftayı maç fazlasıyla 11. sırada tamamladı. Öte yandan Serikspor’un puan kaybetmesi halinde temsilcimiz matematiksel olarak da ligde kalmayı garantilemiş olacak.
Sarıyer’imiz, önümüzdeki hafta deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek.