SİVASSPOR KARŞILAŞMASININ HAKEMİ ÖMER TOLGA GÜLDİBİ
Yarın konuk edeceğimiz Sivasspor karşılaşmasının hakemi Ömer Tolga Güldibi, son dönemde verdiği skandal kararlarla kamuoyunda ciddi tartışmaların odağında yer alıyor. Güldibi, özellikle İstanbulspor karşılaşmasında %100 olan penaltı pozisyonumuzu es geçmesiyle hafızalarda yer etmiş ,camiamızın ve ulusal kanallardaki futbol yorumcularının büyük tepkisini almıştı.
Hakem Ömer Tolga Güldibi, şu ana kadar takımımızın iki maçını yönetmiş, bu karşılaşmalarda 1 mağlubiyet , 1 beraberlik alırken son İstanbulspor maçında tam 5 sarı kart göstermiş ancak bu karşılaşmaların hiçbirinde galibiyetle sahadan ayrılamamış bulunuyoruz. Geçmişte yaşanan bu örnekler, hakemin nasıl bir maç yöneteceği konusunda tedirgin edici, ayrıca çok kolay kart gösteren bir hakem olduğunu diğer karşılaşmalardan biliyoruz.
Kısacası hakem masa başı oyunlar ne olursa olsun vura vura kazanmamız gereken bir karşılaşma Sarıyer’imize başarılar diliyoruz.
