- Home
- Teknik Kadro
- SARIYER’DE GENEL KURUL EKSİKLERİ , İHRAÇ VE EKSİKLER

SARIYER’DE GENEL KURUL EKSİKLERİ , İHRAÇ VE EKSİKLER
Yeni yönetim oluştu herkes transferleri bekliyor. Ama bazı konulara da değinelim ki önümüzdeki dönemlerde bazı şeyler normale dönsün.
Genel kurulda dikkatten kaçanlar…
Genel kurulda 2023-2024 sezonu sonrası oluşan denetleme kurul raporu ile 2024-2025 sezonu ile ilgili açıklanan denetim raporu uyuşmuyor. Ya hesap hatası var veya gözden mi kaçtı bilemiyoruz.
Denetleme raporu ve yönetim kurulu hesap ayrıntıları raporları daha önceden delegelere kitapçık halinde paylaşılıyordu. Yine herhangi bir paylaşım olmadı. Bunların detaylı şekilde açıklanması lazımdı.
Daha önceki senelerde sportif olarak başarısız dönemler geçirsek de gelir gider hesap tabloları dağıtılıyordu.
Bu konularda da şeffaflık diyoruz.
KULÜP SOSYAL MEDYA HESAPLARI
Ayrıca hiç bir futbol kulübünün sosyal medya hesaplarında yorumlar kapalı değil bizim kulübümüzün sosyal medya hesapları yoruma neden kapalı ?
Bu konudaki hatadan da dönülmeli insanlar yorumlarını özgürce yapabilmeli diye düşünüyoruz. Çünkü bu konu ile ilgili sosyal medya hesaplarımıza bir çok mesaj alıyoruz.
İHRAÇ
Kulüpte geçtiğimiz senelerde yöneticilik yapan verdiği parayı mahkeme yolu ile tahsil eden şahsında genel kurul kararı ile üyelikten atılması kararını alan tüm hazirunu tebrik ediyoruz.